ПИСМЕНИ ПРЕВОДИ

Експертна консултация
Етичност и лоялност
Управление на качеството
Компетентен превод
Спазени срокове
Поверителност

Форма за запитване/заявка

Име и фамилия(*)
Моля, въведете Вашето име и фамилия.

Имейл(*)
Невалиден имейл адрес.

Компания
Invalid Input

Коментари (изисквания, формат, бележки)
Invalid Input

Прикачете файл
Невалиден файл

Антиспам код(*)
Антиспам кодНевалиден код

СОЛТРА е специализирана в превода на документи от и на български език. Ние предлагаме писмен превод на специализирани текстове, техническа документация, официални и фирмени документи от и на български език към основните европейски езици, както и повече от 50 други езикови комбинации. Работим с над 1 000 преводачи и редактори. Те са наши постоянни сътрудници, доказали своята компетентност и професионализъм.
Ние ще преведем Вашия текст, като се съобразим с изискванията за терминология, формат на документа и краен срок.

Ще се погрижим:

  • да възложим превода на най-подготвения в съответната област преводач,
  • да го запознаем с конкретните Ви изисквания,
  • да му осигурим необходимите референтни материали, софтуер и консултация,
  • да коригираме и редактираме готовия превод, за да отстраним възможните несъответствия и пропуски на различни нива – цялост и единство на съдържанието, терминологична точност, стилистична уместност, правопис и пунктуация.
internal-6.jpg

Конкурентни цени

Цените за професионален качествен превод от и на български език са по-ниски, отколкото очаквате. Всеки път, когато се обръщате към нас, получавате първокласна услуга, пестите пари, време и усилия.

Базовата цена се формира за стандартна машинописна страница (1 500 знака без интервалите).

internal-5.jpg

Експертен опит

Международно и европейско право, национално право, финанси и бизнес, медицина и фармация, публичен сектор, маркетинг, реклама, връзки с обществеността, техника и информационни технологии, национална сигурност и отбрана, фирмени документи, лични документи, обществени поръчки.

Формати

СОЛТРА работи с текстове в различни текстови и графични формати: txt, doc, docx, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx, pdf, inx, xml, html, hml, ttx, xlz, xliff, pxf, txf.

Файловете се обработват в предпочитаните от клиента софтуерни приложения: MS Office, Adobe Acrobat, Trados, Logoport, Xliff Editor, Transit.

Доставката на готовия превод може да бъде извършена по електронен път (имейл, факс), на цифров (CD/DVD, USB) или на хартиен носител.

Срокове

Добрият превод изисква планиране. Практиката обаче показва, че обстоятелствата невинаги позволяват да се работи при идеални условия и често налагат спешна реакция. СОЛТРА има опита и ресурсите да оптимизира работния процес така, че да Ви гарантира максимално качество в рамките на срока, с който разполагате.

Срокът се уточнява на етапа на възлагане на поръчката. Своевременно ще получите информация за съотношението срок/цена, така че да можете да направите информиран избор на вида услуга, която предпочитате или която Ви се налага да използвате – обикновена, бърза или експресна.

СОЛТРА е извоювала репутация на надежден и точен партньор, на когото можете да разчитате както в обичайни, така и в спешни ситуации.

Как най-бързо да получа оферта за писмен превод?
Свържете се с нас още днес чрез нашата онлайн форма за запитване/заявка, по имейл или на телефон +359 882486067. С удоволствие ще изготвим конкретна оферта с оглед на специфичните Ви изисквания.

©2023 Агенция за преводи "Soltra". Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search