Експертна консултация
Етичност и лоялност
Управление на качеството
Компетентен превод
Спазени срокове
Поверителност

Форма за запитване/заявка

Име и фамилия(*)
Моля, въведете Вашето име и фамилия.

Имейл(*)
Невалиден имейл адрес.

Компания
Invalid Input

Коментари (изисквания, формат, бележки)
Invalid Input

Прикачете файл
Невалиден файл

Антиспам код(*)
Антиспам кодНевалиден код

Писмен превод

Устен превод

Локализация

Легализация

Организиране на събития

Курсове за обучение

Ние сме СОЛТРА – млада и динамична компания, специализирана в предлагането на пакет от лингвистични услуги в широк спектър от експертни области: европейско и национално право, финанси, медицина и фармация, маркетинг и реклама, информационни технологии, техника, енергетика, телекомуникации, фирмени документи, тръжна документация.

Със своята приоритетна специализация в превода от и на български език СОЛТРА е разпознаваемо име в силно конкурентния сектор на преводаческите услуги в България.

Компанията е специализирана в превода и управлението на документи и конферентния превод и поддържа партньорства с множество български и международни организации, държавни институции, средни и големи фирми.

front-text-2.jpg
front-text-1.jpg

Нашите преводачи са дипломирани филолози и специалисти в различни експертни области с доказани качества в изкуството на превода. Сред тях са знакови имена в преводаческия бранш, чиито професионални биографии илюстрират безспорно ниво на знания, умения и опит.

В офиса на СОЛТРА работят проектни мениджъри, щатен персонал от специализирани експерт-преводачи и редактори. Всички те отговарят за изпълнението на поръчката на всеки един от работните й етапи, като в рамките на своята компетентност подсигуряват качеството на крайния продукт.

СОЛТРА гарантира на своите клиенти първокласна услуга, което за нас означава: експертна консултация, компетентен превод, спазени срокове, опазване на поверителността на информацията, проверено качество, етичност и лоялност към клиента.

Езици

английски, немски, италиански, испански, френски, руски, албански, арменски, гръцки, норвежки, иврит, арабски, датски, естонски, китайски, корейски, латвийски, литовски, хинди, нидерландски, португалски, полски, румънски, сръбски, словашки, словенски, турски, унгарски, фински, хърватски, чешки, шведски, японски.
Свържете се с нас, ако се интересувате от конкретен език.

Експертен опит

Международно и европейско право, национално право, финанси и бизнес, медицина и фармация, публичен сектор, маркетинг, реклама, връзки с обществеността, техника и информационни технологии, национална сигурност и отбрана, фирмени документи, лични документи, обществени поръчки.

©2023 Агенция за преводи "Soltra". Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search