Технически преводи

Наръчници, справочници, упътвания – всички тези документи се нуждаят от превод, когато бизнесът Ви се разраства в чужбина.

Форма за запитване/заявка

Име и фамилия(*)
Моля, въведете Вашето име и фамилия.

Имейл(*)
Невалиден имейл адрес.

Компания
Invalid Input

Коментари (изисквания, формат, бележки)
Invalid Input

Прикачете файл
Невалиден файл

Антиспам код(*)
Антиспам кодНевалиден код

Технически преводи

Търсенето на технически преводи заема все по-значим дял на пазара на преводачески услуги. Ускореното развитие на технологиите в световен мащаб изправя компаниите от сектора пред постоянното предизвикателство да модернизират своите ресурси, за да отговорят адекватно на тази тенденция. Наръчници, справочници, упътвания – всички тези документи се нуждаят от превод, когато бизнесът Ви се разраства в чужбина.

Независимо дали се нуждаете от спешен превод на оперативен наръчник, или от превод на обемна техническа оферта или тръжна документация, СОЛТРА разполага с опита и ресурсите да изпълни Вашия проект навреме, качествено и в рамките на разумен бюджет.

Нашите сътрудници в областта на техническите преводи имат опит с превода на инструкции, ръководства, спецификации, технически паспорти, патенти, чертежи, каталози, етикети, сертификати, технически оферти, тръжна документация, специализиран софтуер.

За големи проекти, изискващи изпълнение в кратки срокове, притежаваме ресурс да сформираме екипи от преводачи, които са специализирани в съответната техническа област. Нашите проектни мениджъри притежават умения както за планиране на проектите, така и за управление и контрол на качеството.

СОЛТРА има дългогодишен опит в сферата на тясно специализирания технически превод за нуждите на водещи имена в световния бизнес, чиито иновативни продукти задават посоката на развитие и променят качеството на живот. Гордеем се със спечеленото доверие, постигнато в резултат на постоянните ни усилия към усъвършенстване, прецизност и последователност в спазването на строгите им изисквания.

internal-27.jpg
internal-26.jpg

Области, в които предлагаме технически превод:

  • строителство и архитектура
  • автомобилна техника
  • енергетика
  • комуникационна и информационна техника и технологии
  • машиностроене и промишлено оборудване
  • металургия и метална промишленост
  • електроника
  • нефтена и газова промишленост
  • електротехника и автоматизация
  • селско стопанство.

Срокът се уточнява на етапа на възлагане на поръчката. Своевременно ще получите информация за съотношението срок/цена, така че да можете да направите информиран избор на вида услуга, която предпочитате или която Ви се налага да използвате – обикновена, бърза или експресна.

СОЛТРА е извоювала репутация на надежден и точен партньор, на когото можете да разчитате както в обичайни, така и в спешни ситуации.

Как най-бързо да получа оферта?
Свържете се с нас още днес чрез нашата онлайн форма за запитване/заявка, по имейл или на телефон +359 882486067. С удоволствие ще изготвим конкретна оферта с оглед на специфичните Ви изисквания.

©2023 Агенция за преводи "Soltra". Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search