Превод за обществени
организации и институции

Нашата цел е да предоставяме ефикасна, надеждна, висококачествена преводаческа услуга, съизмерима с изискванията на възложителя.

Форма за запитване/заявка

Име и фамилия(*)
Моля, въведете Вашето име и фамилия.

Имейл(*)
Невалиден имейл адрес.

Компания
Invalid Input

Коментари (изисквания, формат, бележки)
Invalid Input

Прикачете файл
Невалиден файл

Антиспам код(*)
Антиспам кодНевалиден код

Превод за обществени организации и институции

Ние знаем, че работата с бюджетни средства налага внимателен подбор на доставчик на преводаческа услуга. Изискванията на държавните институции и обществените организации включват бързина, гъвкаво ценообразуване и опит.

Запазената марка СОЛТРА е синоним на прецизен превод, надеждност и постоянство. Компанията прилага своя процедура за управление на качеството, базирана на изискванията на международните стандарти. Тази система се прилага стриктно и последователно и гарантира проследимост и контрол над цялостния работен процес – от възлагането до изпълнението на поръчката.

Нашата цел е да предоставяме ефикасна, надеждна и висококачествена преводаческа услуга, съизмерима с изискванията на възложителя. Всяка поръчка се извършва от високо квалифицирани професионалисти, подбрани на базата на своите познания и опит в съответната област, както и на специфичните изисквания на заданието.

Работим с постоянен екип от преводачи юристи с доказан опит и компетентност в областта на правото. Всички наши преводачи използват специализирани речници и бази данни на хартиен и електронен носител, с което се осигурява точността на превода на специфичните правни термини. Работата с програми за компютърно асистиран превод, напр. SDL Trados Studio, гарантира последователното им използване дори и в най-обемните проекти.

internal-30.jpg

Как най-бързо да получа оферта?
Свържете се с нас още днес чрез нашата онлайн форма за запитване/заявка, по имейл или на телефон +359 882486067. С удоволствие ще изготвим конкретна оферта с оглед на специфичните Ви изисквания.

©2023 Агенция за преводи "Soltra". Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search