Маркетинг, реклама,
връзки с обществеността

Ефективната комуникация с Вашите клиенти ще Ви спечели тяхното доверие

Форма за запитване/заявка

Име и фамилия(*)
Моля, въведете Вашето име и фамилия.

Имейл(*)
Невалиден имейл адрес.

Компания
Invalid Input

Коментари (изисквания, формат, бележки)
Invalid Input

Прикачете файл
Невалиден файл

Антиспам код(*)
Антиспам кодНевалиден код

Маркетинг, реклама, връзки с обществеността

Имате уникален продукт или услуга, които нямат конкуренция в чужбина? Повечето Ваши колеги разширяват пазарите си. Искате да привлечете нови, чуждестранни клиенти? Имате нужда от превод на Вашия уебсайт, брошура или рекламно послание?

Ние добре разбираме колко е важно маркетинговите документи, рекламните кампании и публикациите в медиите да бъдат прецизно преведени и адаптирани към спецификите и културните различия на съответния пазар (локализирани). Доверете се на познанията и креативността на нашите преводачи, за да бъде Вашето послание достъпно и разбираемо.

Ефективната комуникация с Вашите клиенти ще Ви спечели тяхното доверие и ще Ви предостави повече възможности за развитие.

front-text-2.jpg

Качественият превод в областта на маркетинга и рекламата гарантира последователност на корпоративните послания, интегритет на бранда и възвръщаемост на инвестицията.

Притежаваме ресурс да сформираме екипи за преводи в областта на връзките с обществеността, маркетинга и рекламата за големи проекти, изискващи изпълнение в кратки срокове. Нашите проектни мениджъри притежават умения както в планирането на проектите, така и в контрола на качеството.

Срокът се уточнява на етапа на възлагане на поръчката. Своевременно ще получите информация за съотношението срок/цена, така че да можете да направите информиран избор на вида услуга, която предпочитате или която Ви се налага да използвате – обикновена, бърза или експресна.

СОЛТРА е извоювала репутация на надежден и точен партньор, на когото можете да разчитате както в обичайни, така и в спешни ситуации.

internal-25.jpg

Клиентите разчитат на нас за превод на:

  • многоезични рекламни кампании;
  • рекламни материали – листовки, каталози, брошури, видеоклипове, слогани, субтитри, рекламни послания;
  • информационни и търговски уебсайтове;
  • фирмени периодични издания, бюлетини;
  • пазарни проучвания, анкети, допитвания, анализи;
  • ръководства за пазарно поведение на служители;
  • брандинг;
  • опаковки и етикети;
  • материали за връзки с обществеността – прессъобщения, покани, интервюта, информационни бележки.
internal-28.jpg

Как най-бързо да получа оферта?
Свържете се с нас още днес чрез нашата онлайн форма за запитване/заявка, по имейл или на телефон +359 882486067. С удоволствие ще изготвим конкретна оферта с оглед на специфичните Ви изисквания.

©2023 Агенция за преводи "Soltra". Всички права запазени! Уеб агенция "Кая Про" ООД

Search